Päivi Matalasta IHMEen tuottaja

26/01/2017

IHMEen tuottajaksi on 23.1.2017 alkaen valittu FM Päivi Matala.

Matala siirtyy uuteen tehtäväänsä Gallen-Kallelan museon museolehtorin toimesta. Aiemmin hän on työskennellyt erilaisten yleisötyön hankkeiden parissa muun muassa Nykytaiteen museo Kiasmassa sekä Amos Andersonin taidemuseossa.

Matala on nykytaiteen ammattilainen, jonka sydäntä lähellä on erityisesti yleisötyö. ”Olen todella innoissani uudesta pestistäni. IHME-festivaali yhdistää hienosti kahta lempiasiaani: nykytaidetta ja yleisöjä”, kertoo Matala, joka on täydentänyt osaamistaan myös yleisötyön johtamisen ja palvelumuotoilun opinnoilla.

Töissä yleisöllä

”Olemme IHMEessä hyvin iloisia, että Päivi Matala liittyy joukkoomme. Entistäkin elämyksellisempi festivaalikokemus on ensi vuonna kymmenettä vuottaan juhlivan festivaalimme tärkeimpiä tavoitteita, ja on hienoa, että olemme kaikki festivaalitoimistolla yhtä innoissamme kävijäkokemuksen kehittämisestä”, iloitsee IHMEen toiminnanjohtaja Paula Toppila.

Kolmihenkisessä festivaalitiimissä tuottaja vastaa niin tilausteoksen ympärille rakentuvan festivaaliohjelman tuotannosta kuin IHMEen koulu- ja muiden yleisötyön hankkeiden toteutumisesta. Pienessä työyhteisössä tuottaja on myös mukana viestimässä festivaalin eri kanavissa. Lisäksi tuottaja on festivaalin asiakaspaneelin, IHME-raadin, yhteyshenkilö.

Päivi Matala seuraa tehtävässä IHMEen pitkäaikaista kulttuurituottajaa Katja Koskelaa, joka siirtyy uusiin tehtäviin Espoon kaupungin kulttuurin tulosyksikköön.

Päivi Matalan yhteystiedot löydät täältä >