IHME etsii tuotantokoordinaattoria ja yleisötyöntekijöitä

15/02/2017

Kiinnostaako nykytaide ja vuoden 2017 IHME-teoksen toteutuminen?  Oletko helposti lähestyttävä ja viihdyt yleisötyön tehtävissä? Tule töihin IHME-festivaalin ytimeen!

Tuotantokoordinaattori IHME-teokseen

IHME hakee määräaikaiseen työsuhteeseen yhtä tuotantokoordinaattoria. Hän työskentelee läheisessä yhteistyössä säätiön toiminnanjohtajan kanssa IHME-teoksen tuotannon parissa. Tuotantokoordinaattori huolehtii siitä, että festivaalin päätuotannon eri osat toteutuvat tapahtumaviikolla (vk 14) suunnitellusti. Vuoden 2017 IHME-teos koostuu eri  osista: elokuvaesityksestä Finnkinon elokuvateatterissa, videoinstallaatiosta Suomen Pelastusarmeijan Temppelissä sekä livekonsertista Temppeliaukion kirkossa. Tehtäviin kuuluu myös festivaalin karonkan järjestäminen sekä muita avustavia tehtäviä.

Tuotantokoordinaattorin työ alkaa 13.3.2017 ja jatkuu kokoaikaisena 37,5 h viikossa 13.4.2017 saakka. Tapahtumapäivinä työ tapahtuu ilta-aikaan.

Yleisötyöntekijöitä The Black Charismatic-installaation

IHME hakee määräaikaiseen projektityöhön 2-4 yleisötyöntekijää, jotka työskentelevät Theaster Gatesin The Black Charismatic -installaation  yleisön parissa Suomen Pelastusarmeijan Temppelissä, Uudenmaankatu 40. Yleisötyöntekijöiden työhön kuuluu  asiakaspalvelua ja teoksen ylläpitoa.  Työskentely edellyttää perehtymistä IHME-teokseen ja taiteilijan taustoihin. Lisäksi tehtäviin kuuluu yleisöpalautteen keräämistä ja käsittelyä, sekä teoksen näkyvyyttä edistäviä tehtäviä.

Yleisötyöntekijän työ on ajalle 5.-29.4.2017 (ei sunnuntaisin). Päivittäinen työaika on klo 9.45-18.15 (sis. tauot).

Kiinnostuitko? Tarkempia tietoja tuotantokoordinaattorin ja yleisötyöntekijöiden työstä sekä hakuohjeet löytyvät täältä.