Theaster Gatesin Top 10 -soittolista

10/03/2017

Theaster Gatesin ja The Black Monks of Mississippin huhtikuun vierailu lähestyy. Nyt voit virittyä tunnelmaan kuuntelemalla Gatesin suosikkeja Spotify-suoratoistopalvelussa. IHME-taitelijan listalla kuullaan musiikkia Mahalia Jacksonin sielukkaasta spirituaalista uudempien artistien kuten katusoittajana muusikon uransa aloittaneen Benjamin Clementinen häkellyttävään mies ja piano -tulkintaan – muita mustan musiikin genrejä kuten bluesia, jazzia, soulia, funkia, rapia tai R’n’B:tä unohtamatta.

Klikkaa Gatesin suosikkeihin:

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Theaster Gatesin ja The Black Monks of Mississippi -kokoonpano konsertoi Temppeliaukion kirkossa torstaina 6.4. Konserttiin on vapaa pääsy, mutta paikka on suositeltavaa varata ennakkoon täällä >

The Black Monks of Mississippi on pääosassa elokuvassa, joka ensiesitetään keskiviikkona 5.4. Finnkino Tennispalatsissa. Elokuvanäytöstä ja konserttia täydentää festivaalille valmistuva videoinstallaatio, johon voi tutustua Punavuoren kätketyssä arkkitehtuurihelmessä, Pelastusarmeijan Temppelissä 6.–29.4. Seuraa festivaalivalmisteluja somessa tunnisteella #IHME2017!