#IHMEötökkä-kisa Instagramissa

23/05/2018

Aurinko, kesä ja kärpäset ovat täällä! Joko olet kuullut hyttysen ininää tai nähnyt perhosen liihottelevan? Tai haluaisitko tietää, minkä ötökän lämpö on houkutellut esiin?

IHMEen ja Luonnontieteellisen museon Instagram-kisassa voit voittaa viikonloppubrunssin, pääsylippuja Luomukseen tai muita palkintoja. Osallistu kilpailuun jakamalla kuvan tai videon hyönteishavainnostasi Instagramissa tunnisteella #IHMEötökkä!

Tunnistamisessa auttaa viisi vuosi kymmentä kovakuoriaisia tutkinut professori Jyrki Muona. ”Pohjoismaiset kuoriaiskerääjät kokoontuvat jokavuotiseen vuosipäivään Parikkalassa kesäkuun alussa, jolloin myös tämän joukon tietämystä on mahdollisuus hyödyntää”, Luonnontieteellisen museon entinen yli-intendentti kertoo.

Toimi näin:

1. Jaa kuva tai video hyönteisestä Instagramissa aihetunnisteella #IHMEötökkä torstaihin 31.5.2018 mennessä. Merkitse jakoon myös @IHMEfestival.

2. Jos tarvitset apua lajin tunnistamisessa, kerro se meille. Professori, hyönteistutkija Jyrki Muona tunnistaa hyönteisiä kilpailuun osallistuvien jakojen kommenteissa.

3. Hyönteisprofessori Jyrki Muona valitsee kilpailun voittajan. Pääpalkintona on Korjaamon Baari & Keittiön viikonloppubrunssi neljälle, minkä lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan pääsylippupaketteja Luonnontieteelliseen museoon sekä  Globe Hopen kierrätystekstiilistä valmistamia IHME-festivaalin juhlavuotiskasseja. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti 14.6. mennessä.

Lisätietoja ja säännöt >