IHMEessä uusi tiedottaja

03/08/2018
Kuva Oonasta

 

Oona Simolin (FM) on aloittanut IHMEen määräaikaisena tiedottajana 30.7.2018. Oonan toimenkuvaan kuuluvat myös assistentin tehtävät.

Oona on työskennellyt aiemmin viestinnän parissa muun muassa Kulttuuria kaikille -palvelussa ja Museovirastossa sekä vastaavana tuottajana kulttuuritapahtumissa. Koulutustaustaltaan Oona on filosofian maisteri folkloristiikan oppiaineesta ja pian myös matkailun liikkeenjohdon restonomi. Tällä hetkellä työn ohella tekeillä on myös väitöskirjatutkimus maailmanperintökohteiden opastettujen kierrosten elämyksellisyydestä.

”Olen toivonut voivani yhdistää työssä saavutettavuuteen, viestintään ja tapahtumatuotantoon liittyvän osaamiseni. Syksy IHMEen parissa on siis hieno mahdollisuus minulle”, Oona summaa ajatuksiaan uudesta tehtävästä.

Oona työskentelee osana festivaalitiimiä vuoden 2018 loppuun saakka. Hänen yhteystietonsa löytyvät verkkosivujen Info-osiosta.