Yhteistyökumppaniksi THE BEETLE -elokuvanäytökseen?

21/01/2019
THE BEETLE esitettiin Kino Myyrissä, Myyrmäessä keväällä 2018. Kuva: Veikko Somerpuro.

Lajien sukupuutto, ympäristökriisi ja ilmastonmuutos mietityttävät meitä monia. Näitä teemoja käsittelee myös THE BEETLE -elokuva, josta IHME haluaa järjestää keväällä tapahtuman, jossa myös elokuva esitetään. IHME etsii nyt samoista teemoista kiinnostuneita tahoja mukaan tapahtumaan toimijoiksi, kumppaneiksi ja yleisöiksi. Tai puuhaatko omaa tapahtumaasi, johon THE BEETLE sopisi osaksi?

Vuoden 2018 IHME-teosta, Henrik Håkanssonin THE BEETLE -elokuvaa, on pidetty ruotsalaistaiteilijan tuotannon merkkipaaluna, joka nivoo yhteen taiteilijan kiinnostuksen toisiin lajeihin, ihmisen ja luonnon monimutkaiseen suhteeseen sekä teknologian hyödyntämiseen pienen uhanalaisen kuoriaisen esiintuomiseksi.

Kiinnostaako yhteistyö? Kysy lisää Kulttuurituottaja Päivi Matalalta paivi.matala[a]ihmefestival.fi