IHME Tallinnas

23/02/2016
Tallinn tramFoto/photo: Kaarin Kivirähk

Kas plaanid täna või homme Tallinnat külastada? Oled oodatud kuulama Kateřina Šedá loengut IHME 2016 aasta projektist ja kogema IHME festivali satelliitüritust! Kaheksanda IHME festivali kunstnik on Katerina Šeda, kelle IHME teost 2016 Trammimuusikute tuur näeb 16.–19. märtsini 2016 Helsingi trammides. Projekt, millega on seotud üle 20 tänavaesineja, annab Helsingi inimestele kontserdivõimaluse, mida tavalise trammipiletiga kaasa ei saa.

Koostöös Kaasaegse Kunsti Eesti Keskusega korraldab IHME vabariigi aastapäeval, 24. veebruaril Tallinnas satelliitüritust. Eesti muusikud esinevad neljas Tallinna trammiliinis kell 13–17. Jaga oma kogemust Tallinna trammides #ihmetallinn ja #ihme2016 ja võida tasuta pilet kahele Helsingisse! Samuti olete teretulnud kunstnikuvestlusele teisipäeval, 23. veebruaril kell 17 Kaasaegse Kunsti Eesti Keskusesse (Vabaduse väljak 6). Sissepääs on tasuta.

Lisainfo: http://www.cca.ee/keskusest/290-ihme-festival-tallinnas
Loe projekti kohta lisaks inglise keeles!

IHME in Tallinn

Visiting Tallinn today or tomorrow? Welcome to listen to artist Kateřina Šedá‘s talk about the IHME Project 2016 and experience IHME Festival’s satellite event! The 8th IHME Festival presents the Czech artist Kateřina Šedá whose IHME Project 2016, Tram Buskers’ Tour, is taking place on 16–19 March, 2016 in Helsinki trams. Featuring more than 20 street performers, the project is giving all the people in Helsinki a chance to hear music they don’t usually get with a tram ticket.

In collaboration with Center for Contemporary Arts, Estonia IHME is producing a satellite event in Tallinn on February 24th, on the very Independence Day of Estonia. Musicians form Estonia will perform on the seven tram lines of Tallinn. Share your experience in Tallinn trams using hashtags #ihmetallinn or #ihme2016 and win a free ticket for two to Helsinki! Welcome to the artist talk on Tuesday February 23rd at 17.00 to Center for Contemporary Arts, Vabaduse väljak 6. Entrance is free.

More information at http://www.cca.ee/keskusest/290-ihme-festival-tallinnas
Read more about the project here!