Info & CO₂e


IHME Helsinki on nykytaiteen teoksia tilaava taideorganisaatio. Lue lisää IHMEen uudesta toimintamallista ja ensimmäisestä IHME Helsinki -teoksesta vuodelle 2020. Missiomme löytyy täältä.

Vuosina 2009–18 järjestettyjen festivaalien tunnelmiin pääset mukaan IHMEen Youtube-kanavalla sekä tutustumalla IHMEen julkaisuihin.

IHME-toimiston yhteys- ja laskutustiedot löydät täältä. Meidät tavoitat myös osoitteesta info@ihmehelsinki.fi.


Yhteystiedot

IHME Helsinki / Taidesäätiö Pro Arte
Kalevankatu 4, 2. krs
00100 Helsinki
info(at)ihmehelsinki.fi

Toiminnanjohtaja Paula Toppila, p. 045 1240096
paula.toppila(at)ihmehelsinki.fi

Kulttuurituottaja Päivi Matala, p. 045 2350080
paivi.matala(at)ihmehelsinki.fi


Hiilijalanjälki

Päivittäiset ilmastouutiset ja muutokset, joita ilmaston lämpenemistä hillitsevät toimet jokapäiväisessä elämässämme edellyttävät, ovat saaneet monet  miettimään kulutustottumuksiaan ja sitä, mitä yksittäiset henkilöt voivat tehdä ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi. IHMEessä asiaa lähestyttiin kartoittamalla, kuinka paljon toimintamme tuottaa haitallista hiilidioksidia.

Toimistomme laski Julie´s Bicyclen  tuottamalla verkkotyökalulla perustoimintansa hiilijalanjäljen elokuun 2018 ajalta. Jäljen todettiin olevan 220,7 kiloa, mikä on palvelun raportin mukaan erittäin hyvä tulos. Erityisesti kulttuuriorganisaatioiden käyttöön suunniteltu työkalu laskee hiilijalanjäljen käytetyn energian ja veden, tuotetun jätteen sekä matkustamisen ja liikkumisen perusteella. Haluamme kannustaa myös muita kulttuurialan toimijoita tarkkailemaan toimintansa ympäristövaikutuksia ja jakamaan vinkkejä niiden pienentämiseksi. Lue lisää uutissivultamme ja kerro meille omat vinkkisi!