Osallistu

IHMEen yhteistyökoulujen oppilaita kylttikävelyllä 2014.
Students from the Festival's partner schools carrying IHME signs.
Kuva/Photo: Veikko Somerpuro

IHME Helsinki tarjoaa teoksiin liittyvää kokemuksellista tietoa ja järjestää osallistumisen mahdollisuuksia teosten äärellä. IHMEen aina maksuton ohjelma on tarkoitettu kaikille nykytaiteesta ja ympäristöstä kiinnostuneille.

Lisää tietoa IHME-koulusta, TET-harjoittelusta, IHME-raadin toiminnasta tai muista ajankohtaisista osallistumismahdollisuuksista antaa tuottaja paivi.matala[at]ihmehelsinki.fi tai 045 235 0080.

Tervetuloa mukaan IHMEisiin!

IHME-koulu

IHME-kouluna tunnettu yhteistyö koulujen, oppilaitosten ja yhteistyökumppanien kanssa päättyy tällä erää. Kiitos monivuotisille kumppaneille ja kaikille  12 849  IHME-kouluun vuosina 2009-2018 osallistuneelle! Taidekasvatuksen ammattilaisten tuottamat IHME-teoksiin liittyvät opetusmateriaalit ovat saatavilla jatkossa pdf-muodossa tuottajalta.

TET-harjoittelu IHMEessä

Kiinnostaako työelämääntutustumisjakso kulttuurityön parissa?  Lue Maria Donnerin ja Venny Vesteniuksen kokemuksista IHMEen TET-harjoittelijoina täällä. Jos haluaisit suorittaa TET-jaksosi IHMEessä tai toimit opinto-ohjaajana, lisätietoja Kulttuuri-TETistä IHMEessä antaa tuottaja.

IHME-raati

IHME-raati on IHMEen yleisötyön ydin, keskustelufoorumi, joka kokoontuu noin 2-3 kertaa vuodessa. Raatilaisten mielipiteet ovat meille tärkeitä! Kysymme asiakasraadin näkemyksiä esimerkiksi viestinnän, asiakaspalvelun ja teosten saavutettavuuden tueksi; innostumme uusista ideoista ja rehellisestä palautteesta. Vapaaehtoisista koostuvalle ryhmälle tarjoamme näköalan nykytaiteen kentän kulisseihin, tapaamisia taiteen toimijoiden kanssa sekä kutsuja testitilanteisiin ja mukaviin illanviettoihin. Ota rohkeasti yhteyttä IHMEen tuottajaan ja tule mukaan!

Vuosina 2009–2018 järjestettyjen festivaalien ohjelmistoihin pääset tutustumaan Historia-osiossa >