Ennakkoilmoittautuminen IHME-teoksen ensi-iltaan päättyy

19/03/2014

Lataa tiedote PDF-muodossa

IHME-nykytaidefestivaalin tämän vuoden tilausteos, israelilaisen Yael Bartanan taide-elokuva True Finn – Tosi suomalainen saa maailmanensi-iltansa maanantaina 31.3. klo 18.00 elokuvateatteri Bio Rexissä. Ensi-iltaesitys on teoksen ainoa esitys elokuvateatterissa. Esityksen jälkeen kulttuuritoimittaja Minna Joenniemi haastattelee taiteilijaa ja teokseen osallistuneita, elokuvassa esiintyviä henkilöitä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Medialla on kuitenkin mahdollisuus varata paikka ainutlaatuiseen elokuvanäytökseen ilmoittautumalla tilaisuuteen etukäteen festivaalin verkkosivuilla 24.3.2014 mennessä. Ilmoittaudu tästä linkistä.

Ensi-illan jälkeistä IHME-teoksen esitysaikaa Yle Areenassa on pidennetty ja laajennettu: elokuvan voi nähdä verkossa heinäkuun loppuun saakka maailmanlaajuisesti.

Lue lisää IHME-teoksesta täällä.

 

Lisätiedot:

IHME-nykytaidefestivaali

Toiminnanjohtaja Paula Toppila, paula.toppila@ihmefestival.fi, p. 045 124 0096

 

Lehdistömateriaalit ja kuvat osoitteesta:

www.ihmehelsinki.fi > Medialle

Ole hyvä ja pyydä tunnus ja salasana assistentti Vappu Tainiolta, vappu.tainio@ihmefestival.fi, p. 045 632 6267

IHME-nykytaidefestivaali / Taidesäätiö Pro Arte

Taidesäätiö Pro Arte haluaa edistää taidetta demokraattisessa yhteiskunnassa, tärkeänä osana ihmisten elämää ja arkea. Säätiön tarkoituksena on edistää kuvataiteen asemaa ja näkyvyyttä sekä kehittää sen yleisösuhdetta ja saavutettavuutta. Säätiön toiminta on kansainvälistä ja suunnattu kaikille kulttuurista kiinnostuneille. Säätiö tuottaa vuosittaisen IHME-nykytaidefestivaalin, johon sisältyy valitun taiteilijan teos julkisessa tilassa, keskustelua ja taidekasvatushankkeita teokseen liittyen.