IHME-klubi: DJ Maurice Fulton, MU ja Haunted by Hallucinations

25/02/2014

Lataa tiedote PDF-muodossa

IHME-klubin tämän vuoden ohjelman ovat suunnitelleet Jimi Tenor ja Nicole Willis. Musiikillisia tyylilajeja yhdistelevä klubi päättää IHME-päivien lauantai-illan 5.4. ja muuttaa Vanhan ylioppilastalon Juhlasalin hetkellisesti tanssilattiaksi.

Klubin erityisvieraiksi saapuvat amerikkalainen DJ Maurice Fulton ja japanilainen elektropunk-laulaja Mutsumi Kanamori alias MU Sheffieldistä. Pitkän uran tehnyt Maurice Fulton aloitti 80-luvulla Baltimoressa Basement Boys -yhtyeen keikkakokoonpanossa ja tunnetaan erityisesti yhtenä 90-luvun suosituimpana underground housen tuottajana ja remiksaajana. Suomessa ensi kertaa esiintyvän MU:n omintakeinen ja aggressiivinen laulutyyli on saanut ystäviä ympäri maailman. Kolme levyä julkaisseen ja yksin esiintyvän MU:n kuuluisimpiin faneihin lukeutuvat Björk ja Peaches. Illan päättää helmikuussa debyyttialbuminsa julkaissut uusi helsinkiläisbändi Haunted by Hallucinations, jonka psykedeeliselle soitolle on haettu vertailukohtaa Earth– ja Electric Wizard -yhtyeistä. Bändin johtohahmo Pete Toikkanen on tuttu myös The Soul Investigatorsin alkuperäiskokoonpanosta.

IHME-klubi lauantaina 5.4. klo 22-02 Vanhalla ylioppilastalolla. Klubin tauoilla DJ:t Tenor ja Willis soittavat Café Vanhassa.  Ikäraja 18 vuotta. Vapaa pääsy!

IHME-klubin ja IHME-päivien ohjelma täällä.

Lisätiedot:

IHME-klubista: Jimi Tenor, jimi@sahkorecordings.com
IHME-nykytaidefestivaalista:  toiminnanjohtaja Paula Toppila, paula.toppila@ihmefestival.fi, p. 045 1240096

Lehdistömateriaalit ja kuvat osoitteesta:
www.ihmehelsinki.fi > Medialle
Ole hyvä ja pyydä tunnus ja salasana assistentti Vappu Tainiolta, vappu.tainio@ihmefestival.fi, p. 045 632 6267

IHME-nykytaidefestivaali / Taidesäätiö Pro Arte
Taidesäätiö Pro Arte haluaa edistää taidetta demokraattisessa yhteiskunnassa, tärkeänä osana ihmisten elämää ja arkea. Säätiön tarkoituksena on edistää kuvataiteen asemaa ja näkyvyyttä sekä kehittää sen yleisösuhdetta ja saavutettavuutta. Säätiön toiminta on kansainvälistä ja suunnattu kaikille kulttuurista kiinnostuneille. Säätiö tuottaa vuosittaisen IHME-nykytaidefestivaalin, johon sisältyy valitun taiteilijan teos julkisessa tilassa, keskustelua ja taidekasvatushankkeita teokseen liittyen.