IHME-klubi esittää: Felix Zenger & Samuli Kosminen, Mopo, Phantom

07/03/2013

TIEDOTE 7.3.2013

Lataa tiedote PDF-muodossa

 

IHME-klubi esittää: Felix Zenger & Samuli Kosminen, Mopo, Phantom

 

”En ole tainnut koskaan päästä elävää musiikkia lähemmäs ihmeen kokemusta. Erityisen ihmeellistä on kokea lavalla avautuva monensuuntainen kommunikaatio. Viestit sinkoilevat soittajien kesken, mutta samalla kaikki nojaa artistin ja yleisön väliseen jännitteeseen.”  Tommy Lindgren

 

IHME-klubin ohjelman on tänä vuonna suunnitellut muusikko Tommy Lindgren. Lauantaina 13.4. IHME-päivät jatkuvat pitkälle yöhön, kun Vanhan lavalle nousee joukko artisteja, joista jokainen tuo mukanaan omanlaisensa äänimaailman.

Beatbox-taiteilija Felix Zengerin ja perkussionistivelho Samuli Kosmisen ensimmäinen kohtaaminen yhteiskeikalla virittää klubin tunnelman. Luvassa rytmejä, surinaa, livesämpläystä, kahden erilaisen rumpalin improvisoitua keskustelua. Zengerin ja Kosmisen perään kolistelee menemään maanmainio Mopo Linda Fredrikssonin, Eero Tikkasen ja Eeti Niemisen jazz-trio, jonka asenteessa on enemmän ronskia punkia kuin viileää boppia. Yötä kohti mennään kovassa kansainvälisessä nosteessa olevan Phantomin kyydissä. Hanna Toivosen ja Tommi Koskisen synnyttämä utuinen aave tarjoilee komeaa elektronista indiepoppia, sielukasta laulua ja komeita visuaaleja.

IHME-klubi Vanhalla ylioppilastalolla lauantaina 13.4. klo 22 – 04. Vapaa pääsy! Ikäraja 18 vuotta. Lue lisää klubista.

 

Lisätietoja:

IHME-klubista: Tommy Lindgren, tommy(at)donjohnsonbigband.fi, p. 040-5196 777

IHME-nykytaidefestivaalista, toiminnanjohtaja Paula Toppila, paula.toppila(at)ihmefestival.fi, p. 045 1240096

 

IHME-nykytaidefestivaali / Taidesäätiö Pro Arte

Taidesäätiö Pro Arte haluaa edistää taidetta demokraattisessa yhteiskunnassa, tärkeänä osana ihmisten elämää ja arkea. Säätiön tarkoituksena on edistää kuvataiteen asemaa ja näkyvyyttä sekä kehittää sen yleisösuhdetta ja saavutettavuutta. Säätiön toiminta on kansainvälistä ja suunnattu kaikille kulttuurista kiinnostuneille. Säätiö tuottaa vuosittaisen IHME-nykytaidefestivaalin, johon sisältyy valitun taiteilijan teos julkisessa tilassa, keskustelua ja taidekasvatushankkeita teokseen liittyen.