IHME kutsuu tekemään festivaalia: yleisökilpailu ja avoin haku taiteilijoille

03/11/2015

Lataa tiedote PDF-muodossa

IHME-nykytaidefestivaali etsii marraskuun ajan osallistujia ensi vuoden IHME-teokseen ja taiteilijoita suunnittelemaan palveluja IHME-päiville.

#IHMEratikassa hakee katusoittajia

#IHMEratikassa-kilpailuun voi osallistua videoimalla joko oman katusoittoesityksensä tai ilmoittamalla mukaan suosikkikatusoittajansa. IHME-taiteilija Kateřina Šedá etsii videoilla esiintyvien muusikoiden joukosta esiintyjiä 14.–20.3.2016 toteutuvalle Ratikkasoittajien kiertueelle, joka järjestetään yhteistyössä Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL:n ja HSL Helsingin seudun liikenteen kanssa.

Kilpailuaika on 3.–30.11.2015. Voittajavideon valitsee taiteilija Kateřina Šedá, ja voittaja saa vuoden matkat HSL:n joukkoliikenteeseen. Palkinnon sponsoroi HSL Helsingin seudun liikenne.

IHME tarjoaa taiteilijoille työtä

IHME etsii taiteilijoita tuottamaan palveluita Vanhalla Ylioppilastalolla 31.3.-3.4.2016 järjestettäville IHME-päiville. Avoin haku päättyy 30.11.2015.

”Toivomme taiteilijoilta suunnitelmia, jotka tukevat festivaalin ensi vuoden sisällöllisiä teemoja ja IHMEen yleisiä tavoitteita: tehdä nykytaiteesta saavutettavampaa ja lisätä vuorovaikutusta yleisön kanssa. Hyvä ehdotus on yhdistelmä käytännöllisyyttä ja luovuutta”, kertoo IHMEen toiminnanjohtaja Paula Toppila. ”Parhaimmillaan ehdotus on teos itsessään.”

Osallistumisohjeet #IHMEratikassa-kilpailuun

Hakuohjeet taiteilijoille

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Paula Toppila, paula.toppila@ihmefestival.fi, p. 045 1240096

Lehdistömateriaalit ja kuvat osoitteesta: www.ihmehelsinki.fi > Medialle
Tunnus ja salasana tiedottaja-assistentti Suvi Korhoselta, suvi.korhonen@ihmefestival.fi, p. 045 632 6267

IHME tuottaa vuosittain kansainvälisen taiteilijan teoksen julkisessa tilassa. Yleisö voi tutustua ainutkertaisen teoksen syntyvaiheisiin. Teos ja sen herättämät tulkinnat kannustavat itsenäiseen ajatteluun ja keskusteluun. Taide ja tiede, mennyt ja nykyhetki kohtaavat monipuolisessa ohjelmistossa. IHME on avoin kaikille elämästä ja nykytaiteesta kiinnostuneille.